Akadálymentes számlák

Braille-írásos, úgynevezett akadálymentesített számlát állít ki a jövőben a GYHG Nonprofit Kft. és a GYŐR-SZOL Zrt.                                                           

 

A vakok és gyengénlátók számára is olvasható, Braille-írásos, úgynevezett akadálymentesített számlát állít ki a jövőben a GYHG Nonprofit Kft. és a GYŐR-SZOL Zrt. azon ügyfelei részére, akik igénylik ezt a többletszolgáltatást. A két társág által nyújtott szolgáltatások ellenértékéről a kérésre kiállított speciális számlákon az aktuális lakbérről, a távhődíjról illetve a hulladékszállítási díjról kaphatnak értesítést ily módon az érintettek.


Az akadálymenetesített számlák formanyomtatványon igényelhetőek, melyek letölthetőek a GYHG Nonprofit Kft. illetve a GYŐR-SZOL Zrt. hivatalos honlapjáról vagy személyesen átvehetőek a két cég közös ügyfélszolgálatain (Győr, Orgona utca 10.; Győr, Jókai utca 7-9.). A GYŐR-SZOL Zrt. nyomtatványain bejelölhető, hogy a távhődíjról vagy lakbérről, esetleg mindkettőről kér-e akadálymentesített számlát az igénylő. (A GYHG esetén értelemszerűen a hulladékszállítási díjról kérhető akadálymentesített számla.) A kérelmeket minden esetben a 9024 Győr, Orgona utca 10., vagy a 9002 Győr, Pf.: 78. címre kell eljuttatni. A nyomtatvány beérkezését követő hónaptól már az érintettek az eddig megszokott számlák mellett a borítékban akadálymentes számlát is kézhez kapnak.


A szolgáltatók a lehetőségről írásos tájékoztatót küldtek a vakok és gyengénlátók érintett megyei szervezetinek, akik segítséget nyújtanak tagjaiknak a kérelmek eljuttatásában.

 

A GYHG Nonprofit Kft. formanyomtatványa pdf formátumban ide kattintva letölthető.

A GYŐR-SZOL Zrt. formanyomtatványa pdf formátunban a www.gyorszol.hu honlapról töltehő le.