Bemutatkoztak a GYHG vezetői


A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. vezetői a Sashegyi Hulladékkezelő Központ irodaépületében tartottak bemutatkozó sajtótájékoztatót.        

Korábban a GYŐR-SZOL Zrt. végezte a hulladékgazdálkodási és kezelési tevékenységet, ám az országgyűlés által elfogadott törvény értelmében hulladékgazdálkodási tevékenységet ma már kizárólag nonprofit gazdasági társaság végezhet. Ezért jött létre a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., amelynek vezetői Széles Balázs, Dr. Dimény Zsuzsanna és Kövecses Péter 2014. július 4-én mutatkoztak be.


Széles Balázs ügyvezető igazgató elmondta, 33 éves közlekedésmérnök, tíz évig egy szállítmányozó cég középvezetőjeként dolgozott. A társaság működésével kapcsolatban kifejtette, a Győrszol leányvállalataként működnek. A szükséges engedélyek beszerzése megtörtént, és elindult a tényleges munka is. A cél az volt, hogy az átállás úgy történjen, hogy abból az ügyfelek semmit ne érzékeljenek. Hozzátette, a legtöbben csak annyit vesznek majd észre, hogy a számlán nem a Győrszol, hanem a nonprofit kft. neve szerepel.


Dr. Dimény Zsuzsanna gazdasági vezető magáról elmondta, közgazdász, immáron 24 éves felsőszintű vezetői gyakorlattal rendelkezik, és a versenyszférából érkezett. Kövecses Péter műszaki vezető 14 éve foglalkozik a hulladékkezelés területeivel, és 2010-óta a Győrszol munkatársa volt. Új munkakörében a logisztikai feladatokért, a hulladékkezelésért felel. Kövecses Péter hangsúlyozta, a váltás után az ügyfelek számára semmi nem változik. Ez igaz a hulladéknaptárra, az ügyfélszolgálati elérhetőségekre, a hulladékudvarok működésére, és minden egyéb résszolgáltatásra.


A tájékoztatót követően bemutatták azokat az új, kisméretű hulladékszállító autókat, melyek tudásukban megegyeznek nagy testvéreikkel, de méretükből adódóan könnyebben tudják elvégezni a hulladékgyűjtést a szűkebb belvárosi és üdülővárosi övezetekben.