Bezár az iroda

Az ETO Parkban lévő ügyfélszolgálati iroda február 27-én, pénteken lesz nyitva utoljára.                                                                                                                          

 

A GYŐR-SZOL Zrt. jogelődje 2009-ben az ETO Park emeletén, a szolgáltató negyedben ügyfélszolgálati irodát nyitott azzal a céllal, hogy az üzletközpontban megforduló vásárlóknak elérhető ügyintézési lehetőséget biztosítson. A szolgáltató értékelte az iroda elmúlt több mint öt évre vonatkozó látogatottsági adatait. A számok azt mutatják, hogy az ETO Parkban működő ügyfélszolgálati iroda hétfőtől péntekig tartó, egész napos nyitva tartás mellett is csekély kihasználtsággal üzemel. A kormányablak és a szemközti posta ellenére is van, amikor egész nap mindössze négy-öt ember tér be az irodába. Ilyen alacsony kihasználtság mellett - figyelembe véve az üzemeltetés jelentős költségeit - az említett ügyfélszolgálat fenntartása nem ésszerű, ezért a szolgáltató a bérleti jogviszony felmondása és az iroda megszüntetése mellett döntött.

Az ETO Parkban lévő ügyfélszolgálati iroda február 27-én, pénteken lesz nyitva utoljára, március 2-án hétfőn az egység már nem nyit ki.

A GYHG Nonprofit Kft. és a GYŐR-SZOL Zrt. az Orgona úti és a Jókai úti irodákban továbbra is az ügyfelek rendelkezésére áll.