Tájékoztató hulladékátvétel felfüggesztéséről

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. július 18-tól határozatlan időre kénytelen felfüggeszteni a 15 01 10* azonosító kódú, „veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó, vagy azokkal szennyezett csomagolási hulladék” elnevezésű hulladékok átvételét.

 

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a Tisztelt Lakosságot, hogy a hulladékgazdálkodási jogszabályok, valamint a veszélyes áruk szállítására vonatkozó ADR előírások megváltoztak, szigorodtak, ezért a veszélyes hulladékok átvételi, gyűjtési és szállítási rendszerét kénytelen ezeknek megfelelően átalakítani.

 

A GYHG Nonprofit Kft. a Győr Nagytérségi Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás tulajdonában lévő 43 hulladékudvarban 2017. július 18-tól határozatlan időre kénytelen felfüggeszteni a 15 01 10* azonosító kódú, „veszélyes anyagokat maradékként tartalmazó, vagy azokkal szennyezett csomagolási hulladék” elnevezésű hulladékok (vegyszeres, festékes, permetszeres göngyöleg) átvételét. A többi veszélyes hulladék - elem, akkumulátor, fáradt olaj, fénycső, izzó, illetve veszélyesnek minősülő elektronikai hulladék- változatlanul lerakható.

 

A hulladék ismételt fogadásáról, amennyiben ismét lehetőség nyílik rá, a lakosságot értesíteni fogják.