Hulladékzsák igénylése meghatalmazással

Ha valaki más nevében igényel zártkerti hulladék elszállítására zsákot, kizárólag meghatalmazás bemutatásával kaphatja azt meg.                           

 

Mint ismeretes, minden év április elsejétől az ideiglenesen használt győri üdülők és zártkertek esetén lehetőség van az ott keletkezett hulladék elszállíttatására. Az előírt díj megfizetésének fejében a hulladék elszállításához a GHYG Nonprofit Kft. évente 13 darab, 60 literes, saját emblémájával ellátott zsákot biztosít ezen ingatlanok használóinak. A zsákok a GYŐR-SZOL Zrt.-vel közösen üzemeltetett Orgona utcai és Jókai utcai ügyfélszolgálati irodáiban vehetők át az ingatlan helyrajzi számának vagy a fogyasztói azonosítószám közlésével.
 


Sajnos, az utóbbi hetekben a szolgáltató azt tapasztalta, hogy jogosulatlanok is igyekeznek ilyen zsákokat beszerezni, ezért a GYHG Nonprofit Kft. további feltételhez köti a zsákok kiadását.  Ennek értelmében május 14-től abban az esetben, ha valaki más nevében igényel zártkerti hulladék elszállítására zsákot, kizárólag meghatalmazás bemutatásával kaphatja azt meg. Ha a meghatalmazás géppel kitöltött, akkor minden esetben két tanú aláírása szükséges, amennyiben a meghatalmazó a dokumentumot saját kezűleg írta meg, elegendő a meghatalmazó aláírása.

 

Az ingatlan helyrajzi számának vagy a fogyasztói azonosítószám közlése természetesen továbbra is kötelező.

 

Meghatalmazási minta pdf formátumban ide kattintva letölthető.