Kihelyezett hulladékgyűjtő pont Adyvárosban

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy április 23-án szombaton kihelyezett hulladékgyűjtő pontot üzemeltet Adyvárosban.                   

 

A GYHG Nonprofit Kft. Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő és Gancz Tamás önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény április 23-án szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Graboplast-sátor mögötti parkolóban, a Szigethy Attila út és Ifjúság körút kereszteződésénél.

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.