Kihelyezett hulladékgyűjtő pont Győrszentivánon

A GYHG Nonprofit Kft. a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet június 17-én Győrszentivánon. 

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. Dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény június 17-én, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház parkolójában.


A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

A szolgáltató felhívja a lakosság figyelmét, hogy a kihelyezett hulladékgyűjtés miatt június 17-én a Homoksori úti hulladékudvar zárva tart.