Kihelyezett hulladékgyűjtő pont Marcalváros II-n

A GYHG Nonprofit Kft. tájékoztatja a lakosságot, hogy június 11-én, szombaton kihelyezett hulladékgyűjtő pontot üzemeltet Marcalváros II. városrészben.

 

A GYHG Nonprofit Kft. Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

 

Az esemény június 11-én, szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrben, az Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvarán. /Örkény István út 6. Bejárat a kiserdő felől./

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.