Kihelyezett hulladékudvar Adyvárosban

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett hulladékudvart működtet Adyvárosban április 25-én, szombaton.                                                                                                     

A GYHG Nonprofit Kft. Radnóti Ákos alpolgármester, önkormányzati képviselő és Gancz Tamás önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény április 25-én szombaton, 8 és 17 óra között lesz Győrben, a Graboplast-sátor melletti sportpályán, a Szigethy Attila út és Ifjúság körút kereszteződésénél.

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Az adyvárosi kihelyezett hulladékudvar szórólapja pdf formátumban ide kattintva letölthető.