Kihelyezett hulladékudvar Gyirmóton

Kihelyezett hulladékudvart működtet a GYHG Nonprofit Kft. szeptember 19-én, szombaton Gyirmóton a Zúgó park melletti murvás parkolóban.                    

 

A GYHG Nonprofit Kft. Szabó Jenő önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.


Szeptember 19-én, szombaton 8 és 17 óra között Gyirmóton a Zúgó park melletti murvás parkolóban működik a szelektív hulladékgyűjtés.


Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.


A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.


A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.