Kihelyezett hulladékudvar Győrszentivánon

Kihelyezett hulladékudvart működtet a GYHG Nonprofit Kft. május 30-án, szombaton Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház parkolójában.

 

A GYHG Nonprofit Kft. Dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény május 30-án szombaton, 8 és 17 óra között lesz Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház parkolójában.

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.