Kihelyezett hulladékudvar Pinnyéden

Kihelyezett hulladékudvart működtet a GYHG Nonprofit Kft. június 5-én, pénteken Pinnyéden, a Pinnyédi Művelődési Ház udvarán.                                                  

 

A GYHG Nonprofit Kft. Szeles Szabolcs önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.


Június 5-én, pénteken 13 és 17 óra között Pinnyéden, a Pinnyédi Művelődési Ház udvarán lévő aszfaltos sportpályán lesz az esemény.


Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.
A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.


A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.