Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Belvárosban

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontot üzemeltet 2019. szeptember 28-án, szombaton a Belvárosban.

                                                                                                                                                        

A GYHG Nonprofit Kft. Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester, önkormányzati képviselő és Dr. Fekete Dávid alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.Az esemény szeptember 28-án, szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrben, a NYME Apáczai Csere János kar épületének udvarán. Cím: Győr, Liszt Ferenc utca 42. Bejárat a Schwarzenberg utca felől.

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

A szolgáltató felhívja ügyfelei figyelmét, hogy szeptember 28-án a Reptéri úti hulladékudvar zárva tart.