Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés Győrszentivánon

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontot üzemeltet 2019. október 12-én, szombaton Győrszentivánon.

                                                                                                                                                        

A GYHG Nonprofit Kft. Dr. Sík Sándor önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény október 12-én, szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrszentivánon, a Molnár Vid Bertalan Közösségi Ház parkolójában.

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

A szolgáltató felhívja ügyfelei figyelmét, hogy október 12-én a Homoksori úti hulladékudvar zárva tart.