Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés Ménfőcsanakon

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett szelektív hulladékgyűjtő pontot üzemeltet 2019. augusztus 31-én, szombaton Ménfőcsanakon.

                                                                                                                                                        

 

A GYHG Nonprofit Kft. Laczkovits-Takács Tímea önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény augusztus 31-én, szombaton, 8 és 16 óra között lesz Ménfőcsanakon, a vasútállomás melletti rakodótéren, a LAVILL telephelyével szemben. A behajtás a Tas vezér utca felől, a kihajtás a Koroncói út felé ajánlott.


A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag hulladék, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

Augusztus 31-én a Reptéri úti hulladékudvar zárva tart.