Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés Révfaluban

A GYHG Nonprofit Kft. a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet október 15-én, szombaton Révfaluban.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester, önkormányzati képviselő kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény október 15-én, szombaton, 8 és 16 óra között lesz Győrben, a Dózsa György rakparton a Széchenyi híd mellett, a töltés oldalában lévő szelektív hulladékgyűjtő sziget melletti betonos, murvás területen.

 

 

A környéken lakók a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva szállíthatnak be hulladékot.  A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.

 

 

Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag hulladék, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni, a veszélyes anyagokat az állandó helyszíneken működő hulladékudvarokban fogadják be.

 

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.