Kihelyezett hulladékudvar Győrszentivánon

Kihelyezett hulladékudvart a GYHG Kft. október 04-én, szombaton.                                                                                           

A városrész önkormányzati képviselőjével, Sík Sándorral együttműködve Győrszentivánon működtet kihelyezett hulladékudvart a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (GYHG) október 04-én, szombaton.


A lakók 8 és 18 óra között a Molnár Vid Bertalan Művelődési Központ parkolójában helyezhetik el feleslegessé vált holmijukat. A helyszínt a Körtéri óvoda felől lehet megközelíteni.


A GYHG Nonprofit Kft. felhívja a lakosság figyelmét, hogy veszélyes hulladéknak számító anyagokat nem lehet elhelyezni, erre az állandó helyen működő hulladékudvarokban van lehetőség.


Az elektronikai, fém, papír, műanyag hulladékokat, nyesedéket, építési törmeléket, csomagoló anyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva veszi át a szolgáltató.


A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával.