Tájékoztatás a hulladékudvarok igénybevételére jogosító igazolásokról

Változik a hulladékudvarok igénybevételére vonatkozó jogosultság igazolásának módja október elsejétől.                                                     

 

A GYHG Nonprofit Kft. Győrben élő ügyfelei a hulladékudvarok térítésmentes igénybevételére vonatkozó jogosultságukat továbbra is a közszolgáltatási díjról szóló számlával, illetve akiknek ilyen nincs – mert a társasházuk közösen fizet –, az ügyfélszolgálat által kiadott igazolással, vagy lakcímkártyával, vagy a korábban kiadott Győr Kártya felmutatásával tudják igazolni.

 

A nem Győrben élő ügyfelek a hulladékudvarok térítésmentes igénybevételére vonatkozó jogosultságukat – ahogyan eddig is – a közszolgáltatási díjról szóló számla vagy a lakcímkártya felmutatásával tudják igazolni.

 

A szolgáltató új ügyfeleinek az első közszolgáltatási díjról szóló számla megérkezéséig a GYHG Nonprofit Kft. által küldött, a közszolgáltatás indításáról szóló tájékoztató levelet, vagy az ügyfélszolgálat által kiállított adatmódosítás megnevezésű nyomtatványt kell a hulladékudvarban lévő munkatársnak bemutatni.

 

A hulladékudvarok igénybevételére jogosító igazolások:

- a közszolgáltatási díjról szóló számla

- lakcímkártya

- a korábban kiadott Győr Kártya

- az ügyfélszolgálat által kiállított „Igazolás hulladékudvari belépéshez” (egybefizető társasház)

- a GYHG Nonprofit Kft. által küldött, a közszolgáltatás indításáról szóló tájékoztató levél vagy az ügyfélszolgálat által kiállított adatmódosítás megnevezésű nyomtatvány (új ügyfelek esetén, az első közszolgáltatási díjról szóló számla megérkezéséig)