Ünnepi információk - Karácsony és Szilveszter

Tájékoztató a GYHG Nonprofit Kft. ünnepi szolgáltatásairól és nyitva tartásairól                                                                    

 

Ügyfélszolgálatok:A GYHG Nonprofit Kft. és a GYŐR-SZOL Zrt. ügyfélszolgálati irodáinak nyitva tartása és a telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: december 22-én, csütörtökön 8 és 15 óra között, december 23-án, pénteken 8 és 12 óra között, december 27-én, kedden 8 és 14 óra között, december 28-án, szerdán 8 és 14 óra között, december 29-én, csütörtökön 8 és 14 óra között, december 30-án, pénteken 8 és 12 óra között.

 

Hulladékszállítás:A GYHG Nonprofit Kft. hulladékszállítási működési területén a lakossági hulladékszállítás változatlanul, a Hulladéknaptárban meghirdetett módon működik.Hulladékudvarok:A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő győri hulladékudvarok december 25-én, december 26-án és január 1-jén zárva lesznek. A többi napon a megyeszékhely hulladékudvarai a rendes nyitva tartás szerint működnek.

A GYHG Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő vidéki hulladékudvarok december második felében egységesen zárva tartanak. A pontos nyitási napokról a szolgáltató tájékoztatni fogja a lakosságot.

 

 

A GYŐR-SZOL Zrt. szolgáltatásairól és nyitva tartásairól információ a www.gyorszol.hu weboldalon található.