Zsák igényelhető a falevelek gyűjtésére

A GYHG Nonprofit Kft. december 31-ig teszi lehetővé a lakosság számára Győrben a társaság logójával ellátott, zsákok vásárlását.                   

 

A lakosság által, az ingatlantól az útpadkáig tartó területen, valamint az udvarban összegyűjtött lomb környezetbarát elszállíttatására a GYHG Nonprofit Kft. december 31-ig lehetővé teszi Győrben a társaság logójával ellátott, 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását. Ezen zsákokba a lakók által a közterületen összegyűjtött fű, falevél, gally, zöldhulladék, valamint saját ingatlanon belüli nagyobb mennyiségű bio-, biológiailag lebomló hulladék rakható.

 

A zsákok 177 Ft+áfa/db áron vásárolhatóak meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Nonprofit Kft. Orgona utcai (Győr, Orgona u. 10.) és Jókai úti (Győr, Jókai út 7–9.) közös ügyfélszolgálati irodáiban. A zsákok árát nem lehet az irodában kifizetni, azok ellenértéke a következő szemétdíj számlában fog szerepelni. Családi házak esetén egyenként maximum 10, társasházak esetén maximum 20 zsák vásárolható.

 

A családi házas környezetben a zsákokat a barna, úgynevezett biokukák mellé kell kihelyezni, és a zsákokat a társaság a szokásos gyűjtési napokon szállítja el.

 

Társasházak esetében az összegyűjtés utáni elszállítási igényt a közös képviselőnek kell bejelentenie e-mailen (info@gyhg.hu), vagy a 96/50-50-50-es telefonszámon. Társasházak esetében az elszállítás pénteki napra kérhető.