Zsákok a zöldhulladék gyűjtésére

A GYHG Nonprofit Kft. október 2-a és december 31-e között lehetővé teszi logóval ellátott, zöldhulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását.    

A közszolgáltatási tevékenység kiegészítéseképpen a GYHG Nonprofit Kft. október 2-a és december 31-e között lehetővé teszi a társaság logójával ellátott, 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását, amelyekbe a lakosság által közterületen összegyűjtött fű, falevél, gally, zöldhulladék, valamint saját ingatlanon belüli nagyobb mennyiségű bio-, biológiailag lebomló hulladék elhelyezésére van lehetőség.

A zsákok 177 Ft+áfa/db áron vásárolhatóak meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Orgona úti (Győr, Orgona u. 10.) és Jókai úti (Győr, Jókai u. 7–9.) közös ügyfélszolgálati irodáiban. A zsákok ellenértékét utólagosan, a szemétdíj számlában tünteti fel a szolgáltató, s a szemétdíjjal együtt kell megfizetni. Családi házak esetén egyenként maximum 10, társasházak esetén maximum 20 zsák vásárolható.

A családi házas környezetben a zsákokat a barna, úgynevezett biokukák mellé kell kihelyezni, és a zsákokat a társaság a szokásos gyűjtési napokon szállítja el.

Társasházak esetében az összegyűjtés utáni elszállítási igényt a közös képviselőnek kell bejelentenie e-mailen (info@gyhg.hu), vagy a 96/50-50-50-es telefonszámon. Társasházak esetében az elszállítás pénteki napra kérhető.