Zsákok a zöldhulladék gyűjtésére

A GYHG Nonprofit Kft. október 1. és november 30. között lehetővé teszi 60 liter zöldhulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását.                                                                

 

A közszolgáltatási tevékenység kiegészítéseképpen a GYHG Nonprofit Kft. október 1. és november 30. között lehetővé teszi – kizárólag Győr közigazgatási területén – a társaság logójával ellátott, 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását, amelyekbe a lakosság által közterületen összegyűjtött fű, falevél, gally, zöldhulladék, valamint saját ingatlanon belüli nagyobb mennyiségű bio-, biológiailag lebomló hulladék elhelyezésére van lehetőség.

 

A zsákok 177 Ft+áfa/db áron vásárolhatóak meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Orgona utcai (Győr, Orgona u. 10.) és Jókai utcai (Győr, Jókai u. 7–9.) közös ügyfélszolgálati irodáiban. A zsákok ellenértékét utólagosan, a szemétdíj számlában tünteti fel a szolgáltató, s a szemétdíjjal együtt kell megfizetni. Családi házak esetén egyenként maximum 10, társasházak esetén maximum 20 zsák vásárolható.

 

A családi házas környezetben a zsákokat a barna, úgynevezett biokukák mellé kell kihelyezni, és a zsákokat a társaság a szokásos gyűjtési napokon szállítja el.

 

Társasházak esetében az összegyűjtés utáni elszállítási igényt a közös képviselőnek kell bejelentenie e-mailen (info@gyhg.hu), vagy a 96/50-50-50-es telefonszámon vagy személyesen az ügyfélszolgálati irodákban. Társasházak esetében az elszállítás pénteki napra kérhető.