Zsákok vásárolhatóak zöldhulladék gyűjtésére

 

Szeptember 29-től lehet zsákokat vásárolni a zöldhulladék gyűjtésére.

                                                                                                           

A közszolgáltatási tevékenység kiegészítéseképpen a GYHG Nonprofit Kft. szeptember 29-e és december 31-e között lehetővé teszi barna színű, a társaság logójával ellátott, 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas zsákok vásárlását, amelyekbe a lakosság által közterületen összegyűjtött fű, falevél, gally, zöldhulladék, valamint saját ingatlanon belüli nagyobb mennyiségű bio-, biológiailag lebomló hulladék elhelyezésére van lehetőség.


A zsákok 177 Ft+áfa/db áron vásárolhatóak meg a GYŐR-SZOL Zrt. és a GYHG Orgona úti (Győr, Orgona u. 10.) és Jókai úti (Győr, Jókai u. 7–9.) közös ügyfélszolgálati irodáiban. (Az ETO Park első emeletén lévő irodában nem lehet zsákot vásárolni.)
Vásárlásra kizárólag kézpénzzel van lehetőség. Családi házak esetén egyenként maximum 10, társasházak esetén maximum 20 zsák vásárolható.


A családi házas környezetben a zsákokat a barna, úgynevezett biokukák mellé kell kihelyezni, és a zsákokat a társaság a szokásos gyűjtési napokon szállítja el.


Társasházak esetében az összegyűjtés utáni elszállítási igényt a közös képviselőnek kell bejelentenie e-mailen (info@gyhg.hu), vagy a 96/50-50-50-es telefonszámon. Társasházak esetében az elszállítás pénteki napra kérhető.