Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés Marcalváros II-n

Publikálva: 2020-05-28 Utolsó módosítás: 2020-07-28

A GYHG Nonprofit Kft. kihelyezett hulladékgyűjtő pontot üzemeltet 2020. június 6-án az Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvarán.

 

 

A GYHG Nonprofit Kft. Rózsavölgyi László, Borsi Róbert és Kovács Tamás önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal.

 

Az esemény 2020. június 6-án, szombaton 8 és 16 óra között lesz Győrben, az Arany János Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola hátsó udvarán, az Örkény István út 6. szám alatt. A helyszínt gépjárművel a kiserdő felől lehet megközelíteni. A környéken lakók a hulladékudvarokra vonatkozó szabályok szerint, szétválogatva szállíthatnak be hulladékot.

 

A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt: elektronikai, fém, műanyag, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak, stb. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

 

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet -, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával illetve személyigazolvánnyal érkezzenek.

 

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Hello Győr weboldala