Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása
Étkező emberek

Családi nap miatt zárva lesznek a hulladékudvarok

Június 16-án vasárnap üzemszünet lesz a GYHG üzemeltetésében lévő győri és vidéki hulladékudvarokban, mert e napon tartják a vállalat családi napját. A cégnél nagyon odafigyelnek a munkatársakra, a lehető legjobb anyagi juttatások mellett közösségépítő programokat is szerveznek. A megbecsülést jól kifejezi, hogy a vasárnaponként teljes állományban dolgozó hulladékudvaros munkatársaknak is lehetővé teszik a részvételt a programon a létesítmények egynapos bezárásával. „Az év 365 napján folyamatos üzemben teljes erőbedobással dolgozunk Győr tisztaságáért. A karácsony, az újév vagy a húsvét helyett a GYHG-nál egyetlen ünnepnap van, ez pedig a családi nap, ahol szeretnénk, hogy minél többen részt tudjanak venni” – ismertette Nagy Csaba a GYHG ügyvezetője, aki a munkatársak nevében megköszöni a lakosság megértését.
Publikálva: 2024-06-11
Tovább

Hulladékszállítás Győrben a Rába és a Marcal tó árterében 2024. június 10-én

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érintett lakókat, hogy Győrben a Rába és a Marcal tó árterében lévő ingatlanoknál a 2024. június 10-én aktuális zsákos hulladékszállítást a cég teljesíti. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-06-09
Tovább
Rakodó munkások

Kihelyezett hulladékudvar - Győr Nádorváros 06.01.

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Nádorvárosban! A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. június 1-én 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Kálvária utca 4-10. (volt Komszol telephely) címen. Bejárat a régi porta felől. Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját. A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-05-27
Tovább
Rakodómunkások

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Ménfőcsanak 05.25.

Kihelyezett hulladékudvar Győr Ménfőcsanakon A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Dr. Laczkovits-Takács Tímea és Szabó Jenő kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. május 25-én 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Tas Vezér utca, Lavill Kft. telephelyével szembeni parkolóban. Megközelítése a Tas Vezér utca felső szakaszáról, az ideiglenes gyűjtőpont elhagyása a Koroncói út felé történik. Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját. A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak.A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-05-17
Tovább
Kukásautó

Ünnepi hulladékszállítás

Ünnepi hulladékszállítás, hulladékudvarok, GYHG ügyfélszolgálat A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 19-én pünkösd vasárnap és május 20-án pünkösd hétfőn változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket. A szelektív szigetek ürítését és a szigetek takarítását, valamint a zugszemét gyűjtését a cég az ünnepnapokon is folyamatosan végzi. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. üzemeltetésében lévő hulladékudvarok május 19-én és május 20-án egységesen zárva lesznek. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Győr Bartók Béla úti és Győr Nagysándor József utcai (ETO PARK) ügyfélszolgálati irodái zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.
Publikálva: 2024-05-14
Tovább
Rakodó munkások

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Újváros 05.18.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Szeles Szabolcs és Dr. Fekete Dávid kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. május 18-án 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Bercsényi Miklós Gimnázium előtti aszfaltos parkolóban. Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját. A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-05-12
Tovább

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Révfalu 05.11.

Tavaszi nagytakarítás Győr-Révfalu! A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Dr. Fekete Dávid, Takács Krisztián és Antal Imre kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. május 11-én 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Széchenyi Híd lábánál található aszfaltos parkolóban (Dózsa György rakpart). Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját. A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-05-06
Tovább

Új ügyfélszolgálati irodát nyitott a GYHG

Az ország legmodernebb ügyfélszolgálati irodáját nyitotta meg a Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. az ETO Parkban.Mostantól még könnyebben elérhetők a cég szolgáltatásai, hiszen csütörtökön délelőtt hivatalosan is átadták a GYHG új ügyfélszolgálati irodáját az ETO Park első emeletén, a szolgáltatóközpont részen. A jól ismert Bartók Béla úti iroda után tehát egy újabb, egy második helyszínen is várják az ügyfeleket a hulladékszállítással és a hulladékgazdálkodással kapcsolatos ügyekben. „Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a GYHG nem csak terepen kezeli nagyon rugalmasan az ügyfelek észrevételeit, hanem most egy olyan helyszínen nyitotta meg az ország legmodernebb ügyfélszolgálatát, ahol a város számos más közszolgáltatója is megtalálható” – fogalmazott az ünnepélyes megnyitón dr. Laczkovits-Takács Tímea.„Mindig nagy öröm, amikor fejlesztéseket adunk át Győrben, az új irodában huszonegyedik századi körülmények között tudják kiszolgálni az ügyfeleket az itt dolgozók. Szintén lényeges, hogy új munkahelyek is létrejöttek a mostani fejlesztéssel, ami pedig kisgyermekes anyukaként számomra nagyon szimpatikus, hogy a családokra is gondoltak, hiszen egy pici játszósarkot is berendeztek az irodában” – tette hozzá Győr alpolgármestere.Nagy Csaba, a GYHG ügyvezetője az eseményen elmondta: a fejlesztésre nagy igény volt, hiszen a cég ügyfélköre meghaladja a háromszázezer főt, a GYHG célja pedig, hogy a Zöld Győr program célkitűzéseihez igazodva, Magyarország egyik legjobb hulladékgazdálkodási rendszerének üzemeltetőjeként előrelépjen a lakosság ügyfélszolgálati kiszolgálásában is.„Az új iroda egyúttal információs pont is, ahol felkészült szakemberek naprakész információkkal segítenek például a hulladékszállítás, a szelektív hulladékgyűjtés, a hulladékudvarok használata és a zugszemét elszállítása témaköreiben. Ide került át a cég hat állomásos telefonközpontja is, a hátulsó részben pedig jól felszerelt szociális helyiségek várják a dolgozókat”– hívta fel a figyelmet Nagy Csaba.Baricza Miklós, a MOL Hulladékgazdálkodási Zrt. ügyféltámogatási vezetője kiemelte: a MOHU célja, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb kiszolgálást nyújtsa, nagy öröm, hogy a GYHG maximálisan partner ebben.Az iroda megnyitásával jelentősen bővült az ügyintézési idő, a legnagyobb újdonság az, hogy kedden az ETO Parkban lévő, csütörtökön a Bartók úti irodában, reggel héttől egészen este hétig, tizenkét órán át lesznek nyitva a GYHG ügyfélszolgálati irodái.Az új iroda helyszíne: ETO Park, Győr, Nagysándor József u. 31., I. emelet.Nyitvatartása: H-Sze-Csüt: 8.00-16.00, K: 7.00-19.00 P: 8.00-14.00(Forrás: Győr Plusz Média)
Publikálva: 2024-05-02
Tovább

Ünnepi hulladékszállítás, hulladékudvarok, GYHG ügyfélszolgálat

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a cég működési területén a hulladékszállítás május 1-jén változás nélkül történik. A szolgáltatással érintett címeken a megszokottak szerint reggel hat órára kérik kitenni ürítésre a hulladékgyűjtő edényeket. A GYHG Győr Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodája és a hulladékudvarok május 1-jén egységesen zárva lesznek, a telefonos ügyfélszolgálat nem működik.
Publikálva: 2024-04-24
Tovább
Rakodó munkások

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Marcalváros I. 05.04.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Borsi Róbert, Kovács Tamás és Dr. Nagy Richárd László kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. május 04-én 8 és 16 óra között üzemel Győrben, Kovács Margit Általános Iskola és Szakgimnázium hátsó udvarán. Bejárat az intézmény Mónus Illés utca felőli kapujánál működik. Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját. A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik. Szívügyünk Győr tisztasága!
Publikálva: 2024-04-25
Tovább
Hello Győr weboldala