Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása
Vizet forraló hölgy

Téli üzemben a GYHG!

Publikálva: 2022-11-28 Utolsó módosítás: 2022-11-28

A múlt héten kiosztották a téli munkaruhákat a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-nél, a dolgozók immár meleg sapkában, bélelt kesztyűben és télikabátban végzik a munkájukat. A legmegfelelőbb és legkényelmesebb téli ruházat kiválasztásába az egész fizikai állományt bevonták.

Biztosított a téli védőital, a forró teából naponta kétszáznegyven litert főznek, a hulladékgyűjtő járatok minden hajnalban meleg teával indulnak munkába a Győr Sashegyi hulladékkezelő központból. A forró tea egész nap fogyasztható a telepen.

A szakemberek elvégezték a járművek és munkagépek téli felkészítését, így a keddi első igazán hideg reggel nem okozott fennakadást az indításnál, munkakezdéskor. A kukásautók és rakódógépek esetében megjavították a fűtést, így a járatok legénysége és a gépkezelők megfelelően meleg fülkében tartózkodhatnak. Valamennyi jármű és eszköz fagyállóját pótolták, illetve ellenőrizték az abroncsokat. A hulladékgyűjtő autók eszköztára téli felszereléssel bővült: jégoldó, kis kiszerelésű útszóró só és hólánc került a járatokra.

Hello Győr weboldala