Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása

TÖBB ÜGYFÉL LEHET A HULLADÉKUDVAROKBAN

Publikálva: 2020-04-23 Utolsó módosítás: 2020-06-02

Tájékoztató a GYHG Nonprofit Kft. által üzemeltetett hulladékudvarokban 2020. április 24-től, péntektől érvényes járványügyi intézkedésekről

 

GYHG Nonprofit Kft. hosszú távon biztosítani kívánja a szolgáltatási területén lévő hulladékudvarok működését. Ennek érdekében korábban döntést hozott arról, hogy a hulladékudvarok területén egyszerre egy ügyfél tartózkodhat. Ez az intézkedés jelentősen megnövelte bizonyos időszakokban a várakozási időt. A várakozási idő csökkentése érdekében ezen a területen a szolgáltató enyhítéseket vezet be.

Így április 24-től, péntektől a GYHG által felügyelt győri, április 25-től, szombattól pedig a vidéki hulladékudvarokban, azok területének nagyságától függően egyszerre két illetve három ügyfél tartózkodhat. Hogy melyik udvarban, mennyi ügyfél tartózkodhat egy időben, arról részletes táblázatot találnak a tájékoztató végén.

Az azonosító okmányokat az ott dolgozó felügyelők nem veszik át, csak az azonosító adatokat veszik fel, majd azokat ellenőrzik. A kezelőszemélyzettől és az ügyfeleknek egymástól kötelezően legalább 2 méter távolságot kell tartani az udvar területén.

A hulladékudvar területén tartózkodás időtartama alatt a szájmaszk használata kötelező!  Szájmaszk hiányában hulladékudvar-felügyelők a belépést megtagadják.

Az ügyfelek olyan távolságra és annyi időre hagyhatják el a járművüket, ami a hulladék lepakolásához szükséges. A szolgáltató kéri, az ügyfelek a várakozás ideje alatt tartózkodjanak gépkocsijukban.

Az intézkedések a hulladékudvarokat felkeresők és az ott dolgozók egészségének védelmét szolgálják. Ennek a szolgáltatásnak a fenntartása csak akkor lehetséges, ha a kezelők egészségesek, munkájukat el tudják látni.

A szolgáltató köszöni az ügyfelek türelmét és megértését! Vigyázzunk egymásra!

2020. 04. 24-től, illetve 2020. 04. 25-től a jelenlegi fizikai korlátozás miatt,
a hulladékudvarokban  egyidejűleg benttartózkodó beszállítók száma:

Hulladékudvar Beszállító száma
Abda  3
Bábolna 3
Bakonyszentkirály 3
Bakonyszentlászló 2
Bőny 3
Börcs 3
Csetény 3
Csót 3
Dunaszeg 3
Écs 2
Gönyű 2
Gyarmat 3
Győrszemere 3
Győrzámoly 3
Kajárpéc 3
Kemeneshőgyész 3
Lovászpatona 3
Mezőlak 3
Mórichida 3
Mosonszentmiklós 3
Öttevény 3
Pannonhalma 3
Pápakovácsi 3
Pápateszér 3
Pér 3
Rábacsécsény 3
Rábapatona 2
Rábaszentandrás 3
Somlójenő 3
Táp 2
Tényő 3
Ugod 3
Vámosszabadi 3
Vaszar 3
Veszprémvarsány 3
Győr, Nép u. 3
Győr, Homoksori u. 3
Győr, Ötház u. 3
Győr, Pápai u. 3
Győr, Reptéri u. 3
Győr, Sashegy 3
Győr, Szitásdomb u. 3
Hello Győr weboldala